Suomen Hääsuunnittelijat

Olemme vuoden 2016 aikana keränneet yhteen kaikki Suomen hääsuunnittelijat yhdelle sivustolle.

12976793_267851800223565_4633257583096795571_o

Nettisivun lisäksi olemme aloittaneet laajan yhteistyön, verkostoitumisen ja alan kehittämisen. Näin kirjoitimme aiheesta www.haasuunnittelijat.fi -sivulla aiemmin:

***

Hääsuunnittelu on lisääntynyt huimasti Suomessa, vaikka se isolle osalle on vielä hieman tuntematon ala. Suomalaisia hääalan yrityksiä on jo lähemmäs 40, ja jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy varmasti se oikea suunnittelija.

Kaikki suunnittelijat ovat erilaisia, jokaisella on omat kiinnostuksen kohteensa, erilaista kokemusta ja ammattitaitoa, sekä tietysti oma tyylinsä. Ennen kaikkea, hääsuunnittelija on asiakkaita varten heidän elämänsä tärkeimmässä juhlassa, jossa ei haluta minkään asian tai yksityiskohdan epäonnistuvan.

Suomen hää- ja juhlasuunnittelijat kutsuttiin koolle ensimmäistä kertaa keväällä 2016. Tapaamisesta on kehkeytynyt monenlaisia yhteistyökuvioita, unohtamatta yhteistä ideointia alan nostattamiseksi, kokemusten vaihtoa, alan trendien tarkastelua, vertaistukea ja sosiaalisia suhteita. Hääsuunnittelijoiden verkostoituminen tarkoittaa myös asiakastyytyväisyyden takaamista, kun suunnittelija voi kääntyä muiden puoleen esim. sairastuessaan. Hääsuunnittelijoiden yhteistyö auttaa myös jaksamaan toimeksiantojen, tapahtumien, keikkojen ja asiakkaiden hulinassa.

Näiden asioiden summana, Suomen hääsuunnittelijat ovat ensimmäistä kertaa yhteisellä messuosastolla Love Me Do:ssa 1.10.2016 tuomassa omaa tärkeää työtään näkyville, ja tietysti pitämässä hauskaa.

Suunnittelijoita voit käydä jututtamassa Facebookin puolella osoitteessa facebook.com/eventplanningfinland, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@haasuunnittelijat.fi.

Alkuperäinen teksti Love Me Do:n nettisivuilla luettavissa täällä.

Teksti Ilona Taipale
Kuva Jenni Kankainen